Saturday, 1 December 2012

Jatuh - Adam

Intro:

Di manakah pemandangan terindah di dunia?
Puas ku cari setelah jauh melangkah
Hingga takdir menyuluh ke arah mu
Ku temu pemandangan itu terlakar di wajahmu
Dengan setiap renungan
Terpesona ku rasakan
Dengan setiap belaianmu hati makin tersentuh

Chorus

Oh kasih, oh kasih
Ku berterima kasih
Padamu kerana menyempurnai hidupku
Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh 
Jatuh cinta dengan kamu
Dalam berjuta-jutaan lagu
Tiada satupun dapat menenteramkan kalbu
Melainkan bila kau menyebut
Ke telinga bahawa kau juga sayang padaku
 Dengan setiap lafaz kata
 Harapan makin menyinar
 Untuk kita bersama membina hidup bahagia

**ulang chorus
Ku rasa setuah-tuah manusia
Nikmati hidup dengan wanita yang ku cinta

Friday, 30 November 2012

Simple Giveaway - Pink Orange Shoppe


Tag :



Lagu Kita - Aizat


Deras hati ku berdetar
Di langit aku terlihatkanmu
Terang malam.... teman kita
Dengan angin meniup sayu


Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Korus :
Dan aku terus...
Menyanyi lagu ini untukmu
Walau berjuta mendengar
Lagu ini hanya untukmu

Arah hidup kita
Digambar bintang di angkasa
Berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

Aaaaaaa woooo
Aaaaaaa woooo

Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

** Repeat Korus

Terciptalah ...lagu kita
 
***Lagu nie pun dari novel Cinta 3 Suku... 
Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-lagu-kita-aizat.html#ixzz2DWwkYzYsv
Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-lagu-kita-aizat.html#ixzz2DWwkYzYs
Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-lagu-kita-aizat.html#ixzz2DWwkYzYs

Thursday, 29 November 2012

Sampai Syurga - Faizal Tahir

Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu







Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu


***Lirik lagu nie aku letak sebab Iman n Arie dari novel Cinta 3 Suku minat lagu nie. Aku pun rasa lirik nie penuh makna....hehe...

Wednesday, 28 November 2012

Novel Preview : CINTA 3 SUKU




"Berkasih tak mesti bersama, Berpisah bukan selamanya"

Penulis : Herma Diana
Penerbit: Alaf 21

Watak Utama:

Nurul Iman Panggilan Iman
Azahari Panggilan Arie

Watak Sampingan:

Suhaila - Penjaga Iman dan Kak Ipar Iman
Dr. Razif - Abg Iman
Amir - Kawan Baik Iman semasa bekerja di pasaraya
Julia - Girlfriend Arie
Alia - Kawan baik Iman semasa di U
Encik Rahman - Ayah kandung Iman
Puan Aisyah - Ibu kandung Iman
Mama - Ibu Arie
Tok & Tokwan - Tok & Tokwan Arie
Fareez - Peminat Iman di U
Kapten Nazwan - Kawan baik Arie

Sinopsis Belakang Buku:

'Sketsa Perang' di pertengahan jalan menjadi detik pertemuan pertama antara Minah Sewel dan Mamat Tiga Suku. Sejak itu, pertemuan demi pertemuan tercipta. Anehnya, setiap pertemuan dihiasi insiden perlanggaran.

Iman - gadis comel yang nakal dan perwatakn kasar atas dasar mahu melindungi diri lantaran pengalaman masa silam. Kehilangan abah tersayang menjadikan dia sebatang kara. Kebencian si ibu tiri menambah lara hidupnya lantas dia membawa diri ke kota. Kehadiran Suhaila dan Razif secara tidak dirancang membolehkan dia menumpang kasih dan sayang.

 Arie - Pertemuannya dengan Iman menghadirkan seorang musuh dalam hidupnya. Si Minah Sewel! Sikap kasar dan mulut celupar gadis itu menimbulkan kejengkelan dihatinya. Tidak seperti kekasihnya yang manja dan pandai menggoda.

Iman dan Arie tidak sehaluan. Seorang ke simpang kiri, seorang lagi keselekoh kanan. Tetapi, haluan berbeza itu membawa mereka ke satu jalan lurus bernama keserasian. Namun tiada seorang pun menduga lorong yang sedang mereka lalui itu rupa-rupanya penuh dengan onak dan duri.
 
Coretan Aku

Ok tengok kulit pun dah menarik......PINK color ok. Harga pun ok gak....cuma RM19.90. Tapi aku xbeli pun novel ni. aku pinjam je dari kawan aku. Aku pun xtau ada novel ni. seperti novel yang lepas, aku suka novel yang ringkas dan bahan bacaan yg mudah untuk aku hadam. Novel ni pun macam tu jugak. Jalan cerita yang xberbelit2 dan boleh diterima akal aku la. Kisah cinta yang comel je.....hehe...Sebab aku rasa best, so aku dah ulang 2 kali baca novel ni.... : ) Aku sarankan kawan2 tuk baca novel je...just isi masa lapang.

Thursday, 18 October 2012

Cinta Tersimpul Rapi- Anis Suraya


Kulerai segala yang terkusut
Kusimpul agar menjadi rapi
Demi menjaga hatimu
Ku rela mengalah selalu
Mengapa kau berubah laku
Inikah yang harus ku terima
Di atas setiaku sekian lama
Kau menjadikan aku
Pelakon dalam sandiwaramu
cintaku rinduku bukannya yang terkusut
Kuikat kubelai dan kusimpul..oohh...
Hati ingin berbicara
Hati pun sering bertanya
Di mana hujung jalan cerita
Bukannya di bibir tanpa sebarang noktah
Selangkah engkau pergi seribu langkah aku mengejarmu
Sekelip mata engkau hilang seluruh pelusuk ku cari...oohh...
Setinggi mana engkau membawa diri akan aku daki...oohh...
Sedalam mana kau cuba menyembunyi akan ku selami
Biar tebukti biar bersaksi
Cinta kita cinta tersimpul rapi


***lagu time2 skolah menengah....teimbau kenangan lalu...

Thursday, 4 October 2012

Bila Resah.

Bila Resah Lyrics

by Anuar Zain

Selagi kita berkasih sayang
Takkan ku mungkiri janji
Bersamamu selamanya
Adakah kau pun begitu
Menghargai perasaan hati yang suci
Bila resah, Ingat saat indah
Bila rindu, Ku nyanyikan lagu mu
Sehari ku rasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia
Oh... Kini, ku tak lagi sendiri
Kau telah pun kembali di sisi
Berdua menghadapi segala rintangan ini
Ku yakini keikhlasan cinta kau beri
Bila resah, Ingat saat indah
Bila rindu, Ku nyanyikan lagu mu
Sehari ku rasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia
Kita saling mengharapkan
Agar terus.. Melangkah menuju arah
Yang takkan menghancurkan kita
Ku yakini keikhlasan cinta kau beri...
Bila resah, Ingat saat indah
Bila rindu, Ku nyanyikan lagu mu
Sehari ku rasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia
Bila resah, Ingat saat indah
Bila rindu, Ku nyanyikan lagu mu
Sehari ku rasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia

Monday, 16 July 2012

Preview Novel: Cik Bunga & EncikSombong





Penulis : Airisz
Penerbit:  Karya Seni Ent.
Pengedar: Fajar Parker Sdn Bhd

"Untuk Hidup Berdua, Haruslah Setia......"

Watak2:
Watak utama: Hariss Isqandar & Intan Asmidar
Watak Jahat: Erny Humaira & Taufik
Watak Sampingan:  Olin- Kawan baik Intan
                              Kak Yan -Owner kedai bunga Intan Kerja
                              Datin Nora -Mak Haris
                              Datuk Zahari -Ayah Harris
                              Fahmi -Sepupu Intan & tunang xjadi Intan 

 

Sinopsis belakang buku: 

Aku? Aku Intan Asmidar. Mana Cantik pun. Kulit pun ala-ala hangit. Kerja di  kedai bunga dengan gaji cukup-cukup makan. Tak ada apa-apa yang istimewa tentang aku melainkan aku ada sebuah keluarga yang sangat bahagia. 

Dia? Dia memang segak. Nama dia pun sedap, Harris Isqandar. Kalau sekali pandang mesti taknak lepas. Kulit dia putih amat sampai mak ingat aku dah bawa balik orang Belanda masa aku bawa dia datang kampung aku buat kali pertamanya. Tapi tak kisahlah semua tu, tak penting sangat. Kemudian-kemudian nanti, rupa paras tu bakal duduk tempat keempat atau kelima.

Asal-asalnya, dia suruh aku jadi tunang terkejut dia sebabnya gadis yang sepatutnya jadi tunang dia pada hari tu sudah lari. Okeylah sebab satu hari saja, kira aku tolong orang dalam darurat. Tapi paling terkejut bila dia cakap, " Okey Intan, mulai sekarang, awak adalah tunang dan bakal isteri saya. Sekiranya ada sesiapa kacau awak, tolong jangan berahsia dengan saya sebab kita bakal jadi suami isteri. Suami isteri tidak boleh ada sebarang rahsia."

Terkejut amat aku. Tapi sebelum tu mak dia, Datin Nora ada beri amaran kepadaku, "Jangan mimpi nak jadi menantu saya!"

Ah! Aku pun tak nak jadi menantu dia. Tak berminat langsung. Tapi sungguhlah kata orang, kalau sudah jodoh, tentu saja tak kemana. Tinggal lagi, lama manakah rumah tangga tersebut bakal bertahn atau benarkah Intan Asmidar itu hak milik keka Harris Isqandar?

Pendapat Aku:  Aku ikut novel ni dari Penulisan 2 u. Tiap2 mgg tgg penulis ni update. Last dia kate sambng kena beli novel. Jenuh jugak r aku cari novel ni. kedai buku kat tempat aku asyik habis je..last2 aku jumpa kat popular. Aku suka novel ni sbb cerita dia ringkas dan mudah aku faham. tak banyak mainan emosi. Tapi penuh makna dan kasih sayang. watak2 dalam novel ni pn lebih realistik walaupun da gak yang xbrape realistik ...pe ayat aku ni??Aku syorkan korang beli tuk tau cite dia la..


Wednesday, 11 July 2012

Room Decoration

            Lately, aku slalu bosan tgk blik sewa aku, kosong je....aku mencari idea tuk hias blik aku....bg aku blik tmpt istirehat lpas blik keje...ni smua gmbr aku google tuk idea decorate blik aku....tp mcm budget byk je...









Ni smua gmbr yg menarik minat aku n nmpk simple...aku nk cbe combine jd cara aku...






Friday, 6 July 2012

About July

July is the seventh month of the year in the Julian and Gregorian Calendars and one of seven months with the length of 31 days. It is, on average, the warmest month in most of the Northern hemisphere (where it is the second month of summer) and the coldest month in much of the Southern hemisphere (where it is the second month of winter). The second half of the year commences in July. In the Southern hemisphere, July is the seasonal equivalent of January in the Northern hemisphere.
July starts on the same day of the week as April in a common year, and January in leap years. In a common year no other month ends on the same day as July, while in a leap year July ends on the same day of the week as January.

Events celebrate by some of country

 1.    Tanaba a Japanese traditional seasonal "make-a-wish" celebration, July 7
 2.    The traditional period known as "fence month" (the closed season for deer in England) ended July 9
         (date varied)
 3.     End of the Trinity term (sitting of the High Court of Justice of England) July 31
 4.     Elections of Japanese House of Councillors, replacing half of its seats, held every three years (the
         latest  one in 2007).

Holidays in some country
Symbols


***smua ni aku amik kat wikipedia dan beberapa web lain....xedit pn...mlas...hehe..agk bosan bcekan....just information je...sbnrnye byk bnda psal buln 7 menarik tp kte xtau,..
     

Gadis Pemalu

Lirik Lagu Gadis Pemalu - Grey Sky Morning

Si gadis yang pemalu
Melambai ke arahku
Memandang ke arahku
Senyum tersipu

Ke mari
Datang kepadaku
Ku ingin menyanyi
Nyanyian untukmu
                                                                                           
Sayangku
Mari kepadaku
Jangan malu-malu
Menari denganku
Ikut rentak lagu
Nyanyikan laguku
Ikut iramaku

Korus
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Yang comel dan ayu
Menawan hatiku hey hey hey
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Jangan control ayu
Lalalalalalalalala...

Si gadis yang pemalu
Melambai ke arahku
Mengangguk tanda setuju
Berjumpa denganku

Ke mari
Datang kepadaku
Ku ingin menyanyi
Nyanyian untukmu

Sayangku
Mari kepadaku
Jangan malu-malu
Menari denganku
Ikut rentak lagu
Nyanyikan laguku
Ikut iramaku

Korus
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Yang comel dan ayu
Menawan hatiku hey hey hey
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Yang comel dan ayu
Lalalalalalalalala...

Sayangku
Mari kepadaku
Jangan malu-malu
Menari denganku
Ikut rentak lagu
Nyanyikan laguku
Ikut iramaku

Korus
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Yang comel dan ayu
Menawan hatiku hey hey hey
Hey si gadis
Si gadis pemalu
Jangan control ayu
Lalalalalalalalala...

Hey si gadis
     

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2010/01/lirik-lagu-gadis-pemalu-grey-sky.html#ixzz1znxLBZf7

Monday, 28 May 2012

Random Giveaway by Yana

Nak JOIN klik SINI

SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
  5. Mudah je kan syarat untuk Giveaway kali ni?Lepas ni jangan malas-malas tau.Hadiah banyak untuk dikongsi.Hadiah bakal korang dapat berupa (Shawls/Tshirt/Contact Lens/Necklace/Etc).Bila tamat contest?Hujung bulan ni iaitu pada 31 May 2012

Friday, 18 May 2012

"1st Giveaway By Iena Eliena


To all my dear fren Please KLIK here to JOIN

Thanks to Cik Iena to invite me. So, you mr REFFERAL

Tagged: TINI
                   ALONG
                 AMER
                   ZATUL




Sunday, 13 May 2012

I Will Forget You

Don't cry. Don't sit down. It could be a little difficult.
Saying its nothing, you could forget about it for a while.
She said, I don't care for a weak guy. No matter how handsome he is.
I like a strong person who can protect his girl.

# baby it’s now or never this time is right oh oh
Everything begans from this moment, oh oh
So that I won't get tired no matter how far I have to walk around,
Dear you, give me strenght. Feel so right.

One more time (one more time) One more time (one more time) Even if I fall again, one more time
You can do what you do. Shout out whenever you are tired.
I don't care for a weak guy. No matter how handsome he is.
I like a strong person who can protect his girl.

# REPEAT

EVERYONE GET UP. ITS NOW, oh oh
EVERYTHING BEGINS AGAIN TODAY, oh oh

baby it’s now or never this time is right oh oh
Nomatter how high of a place, I will climb up, oh oh
I might be late but I won't give up.
baby it’s now or never yeah~ feel so right (feel so right)

I will...forget you...

I will forget you. Starting today,
I don't know you. I have never seen you.
We never even walked pass eachother.
I'm okay. I forgot everything. I'm happy with my busy life.
I've met a great person too.

Love is always like this. It fades away after some time.
Can't even remember it, Oh.

# When love goes away, another love comes again. It definitely will.
Even if it hurts now, it will hear a little later.
It will forget. I will too.

It's not difficult. I will forget everything after today.
I'm just getting used to my changed life. Oh~ No.

Love is always like this. It fades away after some time.
Can't even remember it. Yes~

# REPEAT

I will erase everything.
I definitely will.

When love goes away, another love comes again. It definitely will.
Even if tears fall now, I will smile a little later.
I will (now) forget you (now). Just like a wound heals...
I will. I will. I will forget you.


By: CN Blue

Sunday, 6 May 2012

Thursday, 3 May 2012

Wednesday, 2 May 2012

May 2012

             Cepat betul waktu berlalu.....sedar xsedar dah bulan May.....tapi byk bnda belum buat lagi....keje pun byk xsiap lagi....azam tahun baru pun belum ada progress.....Blog pun xramai follower lagi...hehe
             Apa yang aku nak update sebenarnye ni eh.....aku just nak cakap pasal bulan May yang dh tiba...hehe...
Maybe boleh tambah keadaan cuaca sekarang...dari pemerhatian aku la....kebelakangan ni cuaca xmenentu...badan aku pun xdpt adapt dgn cuaca skang....sekejap hujan...sekejap panas terik....Sebab 2 aku slalu sakit....hehe **(baru sihat dari demam, batuk n selsema)....3 minggu aku batuk n selsema.
           



Nak tengok ramalan cuaca leh r klik SINI

Tuesday, 24 April 2012

Novel Preview: Tuan Rumah, Pembantu Rumah


"She's my maid. Not yours"
Penulis : Orkid Edyliyne

Publisher : Fajar Pakeer Sdn Bhd

Sinopsis:
           "Saya tak ada alasan. Saya tak boleh nak elak. Dah saya rasa macam tu, nak buat macam mana. Awak ingat, hati manusia niboleh dikawal ke? Ada remote control untuk on, off...Hmm?"

Kata orang, jangan terlampau membenci, nanti akhirnya cinta yang akan diperolehi. Jangan terlampau percaya, nanti merana jiwa.

Sungguh Emir Jihan tidak mengerti, mengapa daripada usikan boleh lahirnya satu rasa yang cukup pelik dalam hatinya. Kenapa sebelum itu, dia tidak pernah rasakan perasaan yang sehebat itu menampar dadanya? Dia jadi bertambah haru jika sehari tdak melihatajah itu menjadi merah.

Intan Asha Areen, entah dari mana datangnye. Identiti gadis itu langsung tidak diketahui. Hanya yang pasti dia maid baru dalam vila keluarga Emir Jihan. Dia membawa gayanya tersendiri mampu menarik hati semua penghuni vila.

Ada rasa yang berbeza timbul dalam diri Emir Jihan dan Intan Asha Areen. Tapi Apa? Adakah rasa itu boleh dipanggil cinta?Kedua2nya bingung untuk merungkainya. Apa yang pasti, kedua-duanya dalam usaha untuk mengerti. Namun mampukan ia dimengertikan dengan munculnya Taufeeq Badree dan Hanni? Juga krisis identiti Indrian Dani yang mencurigakan.

Akan bersatukah rasa yang bermain di hati Emir Jihan dan Inan Asha Areen? Aka mengertikah mereka berdua dengan perasaan masing-masing? Siapa pula Taufeeq Badri dan Hanni? Krisis identiti Indrian Dani akan dirungkaikah? Adakan tuan rumah dan pembantu rumah bisa mengangkat bendera putih dan mengumumkan kedamaian serta merungkai semua yang terjadi?

*** Buku ni aku dapat free dari adik aku.....ye r dia dpt voucher buku....so, aku mntk beli 1 buku tuk aku...ni la bukunye...Bagi aku cite ni best r...simple n xbyk emosi...aku pun xperlu perah otak tuk fam jalan cerita.Secara keseluruhannye kena la ngan jiwa aku...aku promote korang baca la novel ni....

Thursday, 12 April 2012

Hey You by CN BLUE

Lyrics:

Crazily, alone -- crazily, only you
If loving you was wrong
Then no, no, this really isn't it
Dudu Durudu Love again

Every day, every day -- dubab dubab -- I walk
I walk the streets we used to walk together
Once again Back again ge ringer ringer ringer ring
Day by day, Monday Tuesday, better day -
I try to comfort myself, saying that I will smile again
But to me, it's only you

Goodbye darling hey you oh my darling hey you
I love you to death -- please come back to me
Because I love you, because only you know
One more time, love forever

Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Once again back again Beautiful Beautiful Beautiful one day
Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Don't leave me, who loves you

Alone like a fool, like a mindless fool
I loved and loved you -- I guess you got tired of me
You speak of separation, telling me to go, to go
Dudu durudu Love again

Again today, I -- dubab dubab -- sing
I sing the song we used to listen to together
Once again Back again ge ringer ringer ringer ring
When the night passes -- Monday Tuesday, better day
I promise myself that I will forget but
To me, it's only you

Goodbye darling hey you oh my darling hey you
I love you to death -- please come back to me
Because I love you, because only you know
One more time, love forever

Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Once again back again Beautiful Beautiful Beautiful one day
Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Don't leave me, who loves you

G-g-good bye darling uh, oh oh oh
my darling you yeah yeah yeah I ready now

I'm telling you that it hurts, I'm telling you that I can't
Say oh-e-oh oh-e-oh Say no no no no no no
Tell me why Hey you

Goodbye darling
hey you oh my darling hey you
My love wants you, my heart wants only you
The happy days, the days I long for -
I want to go back -- love together

Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Once again back again Beautiful Beautiful Beautiful one day
Duruduru durudu Blah blah Duruduru durudu No no
Don't leave me, who loves you
 
 

Tuesday, 3 April 2012

Saturday, 31 March 2012

Koko krunch







Khasiat
1. Protein bagi Koko Krunch dengan susu (6.6 gram) = Protein sebiji telur (5.9 gram)

* bagus untuk sarapan....amalkanlah....

Monday, 19 March 2012

Pemandangan

Aku ni seorang pecinta alam....aku suka tengok sungai, hutan, laut, air terjun, sawah padi and macam2 r lagi. aku cukup bertuah lahir kat Malaysia yang terpelihara daripada pembangunan pesat. tapi satu je yg xde kat Malaysia yg aku teringin sangat tgk...SALJi...Ni gambar2 yang aku suka tgk  : -








***Cantikkan....Peliharalah Alam Kita.....Hargailah alam kita....


Thursday, 8 March 2012

Lovestory313 1st Giveaway

Jom join ni....
Nak join klik gmbr bwh ni:- 

  

Sahabat2 ku marilah join: Tini
                                                   Cik Farizam
                                          Zatul