Wednesday, 11 July 2012

Room Decoration

            Lately, aku slalu bosan tgk blik sewa aku, kosong je....aku mencari idea tuk hias blik aku....bg aku blik tmpt istirehat lpas blik keje...ni smua gmbr aku google tuk idea decorate blik aku....tp mcm budget byk je...









Ni smua gmbr yg menarik minat aku n nmpk simple...aku nk cbe combine jd cara aku...






8 comments:

  1. sila upload gmbo bilik sendiiri

    ReplyDelete
  2. lawa kan decorate camni..tp color semua kena sekata...baru jadi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul 2 kak.....tp klu warna warni cntk x??

      Delete
  3. cantik design bilik tue.....suka sis tengok...

    ReplyDelete
  4. klau pndai pilih barang, boleh save bnyak tau.. survey2 dulu.. so, nak yg mna satu ni? dah siap decorate nnti upload tau..

    ReplyDelete
  5. Paling suka wana biru...tenang je nengok

    ReplyDelete
  6. selalu berangan nak deko bilik anak.. sampai ke sudah anak dah besar tak deko² hihihihihihi ...

    ReplyDelete
  7. suke deko tema hitam tu. nampak simple dan menarik :)

    ReplyDelete